Habașescu Radu, Expert în Politici Economice și Financiare se alătură echipei LID Moldova

Laboratorul de Inițiative pentru Dezvoltare își mărește echipa de EXPERȚI la secțiunea Politici Economice și Financiare.

Habașescu Radu are o vastă experiență în sectorul bancar, oferind servicii bancare. A deținut diverse funcții de conducere, inclusiv ca director de sucursală și director regional, unde a fost responsabil de monitorizarea activității și a rezultatelor sucursalelor și agențiilor subordonate.

În rolul său anterior de manager regional, a oferit sprijin sucursalelor băncii în gestionarea activității curente a acestora în scopul îndeplinirii indicatorilor de plan stabiliți. De asemenea, a instruit angajații, a identificat spații strategice pentru deschiderea de noi subdiviziuni și a colaborat cu clienții existenți și potențiali pentru a promova și vinde produse bancare.

În calitate de director de sucursală, a gestionat și a crescut portofoliul de credite, a promovat și a vândut produse bancare și a monitorizat clienții problematici. Hăbășescu Radu are experiență în identificarea candidaților pentru ocuparea posturilor vacante și are o experiență dovedită în atragerea de noi clienți la serviciile băncii.

Pentru mai multe detalii despre activitatea profesională a domnului Habașescu accesați pagina de Facebook și pe pagina de Linkedin

Suntem convinși de faptul că noul nostru coleg va contribui din plin la o înțelegere mai bună a problemelor legate de domeniul Politicilor Economice și Financiare. Îi dorim mult succes și bun venit în familia LID Moldova!