Anunț Privind Includerea Fundației LID Moldova în Lista Beneficiarilor Desemnării Procentuale

Dragi susținători,

Fundația Laboratorul de Inițiative pentru dezvoltare ”LID Moldova” informează că a fost aleasă de către Agenția Servicii Publice în Lista Beneficiarilor Desemnării Procentuale 2 %, pentru anul următor 2024, conform Regulamentului aprobat prin Hotărârea de Guvern nr. 1286 din 30.11.2016, în temeiul pct. 10. Astfel, acest lucru reprezintă o recunoaștere a eforturilor noastre continue de a aduce schimbări pozitive în comunitatea noastră. Totodată, suntem onorați să fim recunoscuți pentru transparența și eficiența gestionării resurselor noastre, dar și pentru impactul pe care îl avem în comunitatea noastră și societatea în ansamblu.

Vă invităm să vă alăturați nouă în continuarea eforturilor noastre. Prin intermediul programului de Desemnare Procentuală, puteți contribui la dezvoltarea comunității noastre donând 2% din impozitul pe venitul dumneavoastră către Fundația LID Moldova. Această donație este esențială pentru proiectele noastre, ne ajută să sprijinim inițiativele sociale, educaționale și culturale și să avem un impact semnificativ asupra vieților oamenilor din Moldova.

Contribuția dumneavoastră poate face o diferență reală și poate contribui la realizarea visului nostru comun de a construi o Moldova mai bună pentru toți. Haideți să lucrăm împreună pentru a crea un viitor mai luminos și mai prosper pentru comunitatea noastră.

Pentru a afla mai multe despre modul în care puteți face această donație sau pentru a obține informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: comunicare.lidmoldova@gmail.com  sau numărul de telefon: +373 68 39 55 12.

Vă mulțumim pentru susținerea dumneavoastră continuă și pentru contribuția dumneavoastră la cauza noastră comună.

Cu recunoștință,

Echipa Fundației LID Moldova

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *