CEA MAI BUNĂ CALE | Buletin Periodic Nr.9 | 2022

Al nouălea număr al buletinului CEA MAI BUNĂ CALE își continuă seria de materiale scrise de experții noștri LID Moldova, care activează în diverse domenii: Dan Nicu, Constantin Chilian, Igor ARAMĂ, Nicolae ARNAUT, Nicoleta COLOMEEȚ.

În această ediție autorii abordează următoarele teme: Reziliența instituțională, soluție în lupta cu crizele suprapuse prin care trece Republica Moldova; Serviciul guvernamental de identitate și semnătura electronică mobilă (MobiSign), ușor de folosit și absolut gratuit; „Legea pre-vetting” – un exemplu al puterii sau e un exemplu puternic?; Dezvoltarea sectorului de economie verde: Instrument de impulsionare a dezvoltării acestui sector în Republica Moldova; 10 rezoluții pentru digitalizare în 2022.

Despre acestea, dar și multe altele vă îndemnăm să citiți și să descărcați Buletinul CEA MAI BUNĂ CALE disponibil în format PDF în limba Română.

Acest buletin periodic este finanțat de către Fundaţia Friedrich Naumann Foundation Romania and Moldova iar opiniile și concluziile exprimate în prezentul buletin le aparțin autorilor și experților și nu reflectă neapărat poziția finanțatorului.

Laboratorul de Inițiative pentru Dezvoltare (LID Moldova) este un Think-Do Tank nou, independent, non-profit, neguvernamental și non-partizan din Republica Moldova. A fost fondat in 2018 pe viziunea unui stat modern și liber, cu scopul de a susține inițiative cu impact și a încuraja persoane care fac diferența în Moldova.